maandag, september 19, 2005

Verbaasd!

Ik ben hogelijk verbaasd. Al even geleden ben ik met mijn Mac overgestapt op het nieuwste besturingssysteem, MacOS X 10.4, ook wel Tiger genoemd. Alles gaat veel sneller en er zijn leuke, nieuwe dingen bijgekomen.
Helaas werkte mijn Auto Virus scanner niet meer. Elke keer wanneer ik de computer opstartte kreeg ik een zgn. ERROR bericht. Uiteindelijk de tijd eens genomen om uit te zoeken wat er aan mankeerde. Via de website van Norton AntiVirus software voor de Mac een email gestuurd aan de helpdesk. Duurde erg lang voordat ik antwoord kreeg, dus maar eens telefonisch geprobeerd. Voordat er iets gebeurde na het tot stand komen van de verbinding met de leverancier, kreeg ik de opdracht mijn creditcard gereed te houden, want vragen met problemen over je aangeschafte product kost geld!!!
Toen maar weer een nieuwe mail gemaakt en verwezen naar de eerdere versie en het automatisch gegenereerde retoutbericht.
En ja hoor, binnen een paar uur kwam het antwoord:

Wij danken u voor het stellen van uw vraag over Norton AntiVirus voor
Macintosh.

De versie 9.0 van Norton AntiVirus voor Macintosh is helaas niet
compatible met OS X 10.4 ("Tiger"). Wij raden u aan een upgrade uit te
voeren naar de versie 10.0 van Norton AntiVirus voor Macintosh of de
upgrade naar "Tiger" ongedaan te maken.

Daar word ik dus niet vrolijk van, want een zgn. upgrade kost maar liefst € 59,95. Terwijl mijn afgesloten abonnement nog doorloopt tot eind februari 2006!